دریاچه چورت ساری
«آرامش در آغوش جنگل؛ جایی که دریاچه چورت، آینهی آسمان میشود.»
دریاچه چورت ساری یا دریاچهٔ میانشه ساری (خواهرخواندهٔ دریای خزر) در فاصلهٔ ۱۰ کیلومتری روستای چورت حد فاصل ساری تا کیاسر در استان مازندران قرار دارد. این دریاچه، در ۳۵۰ کیلومتری تهران در جنگلهای بکر روستای چورت در بخش چهاردانگه شهرستان ساری واقع در ۵۰ کیلومتری جنوب این شهر است. وسعت این دریاچه حدود ۲٫۵ هکتار است. این دریاچه به دلیل نزدیکی به روستای چورت، دریاچه چورت ساری هم نامیده میشود.
چشمه باداب سورت ساری
«پلههایی از جنس طبیعت؛ جایی که رنگها در باداب سورت به رقص درمیآیند.»
چشمهٔ پلکانی تراورتنی بینظیر در ایران و کمنظیر در جهان است که واقع در روستای ارست بخش چهاردانگهی شهرستان ساری میباشد. این چشمه توسط سازمان میراث فرهنگی در سال ۱۳۸۷ پس از کوه دماوند به عنوان دومین میراث طبیعی ایران در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد. ثبت جهانی این باداب نیز پس از پاموککاله ترکیه، به عنوان دومین چشمهٔ آب شور جهان بودهاست.
دریاچه الندان ساری
«ریشه درختان و آبی بیکران؛ الندان، نگینی درخشان مازندران.»
دریاچه الندان ساری یا آبندان پله ساری با مساحت ۱۷ هکتار که در هنگام بارندگی به ۳۰ هکتار میرسد در روستای الندان بخش چهاردانگهی شهرستان ساری واقع میباشد. این اثر طبیعی با قدمت کواترنری به شماره ۲۶۳، ۲۳ آبان ماه ۹۴ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد.
برج رسکت
«یادگاری از قرون گذشته؛ برج رسکت، نگهبان تاریخ مازندران.»
برج رِسکِت ساری مربوط به سدهٔ ۵ ه.ق است و در شهر ساری، بخش دودانگه، روستای رسکت واقع شده و این اثر در تاریخ ۹ مرداد ۱۳۱۲ با شمارهٔ ثبت ۱۹۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست
مسجد جامع شاه عباسی
«شکوه معماری صفوی در دیار نیاکان علوی، مسجد جامع شاه عباسی»
مسجد فرحآباد ساری بخشی از مجموعه تاریخی فرح آباد ساری است که در دوران صفویه (شاه عباس اول) با سیاق معماری مکتب اصفهان احداث گردیدهاست.در بنا کتیبهٔ تاریخدار یافت نشدهاست اما بنای آن را حدود سال ۱۰۲۵ هجری قمری تخمین میزنند. مجموعه فرح آباد ساری که شاه عباس بخشیهایی از دوران سلطنت خود را در آن گذراندهاست شامل مسجد، پل و کاخ جهاننما میشدهاست که از ان میان تنها مسجد به دلیل موقعیت مردمی اش بجا ماندهاست. این مسجد که در فاصله ۲۵ کیلومتری ساری و ۲ کیلومتری دریای خزر واقع شده، طیق برنامهریزی انجام شده به موزه تشیع شمال کشور تبدیل میگردد.